Zeist/Utrecht

JJ utrecht

Wij, Dirk-Jan Stelling en Martine Stelling-Wismeijer, wonen en werken op Boerderij Nieuw Bureveld in De Bilt. 
Naast het runnen van een agrarisch bedrijf, Landwinkel De Hooierij en het geven van educatie aan basisschoolleerlingen bieden wij zorg aan mensen met een hulpvraag.

Sinds begin dit jaar fungeren we ook met veel plezier als uitgiftepunt voor de springkussens van Jumping Joe. En zo kunnen we onze klanten nog meer van dienst zijn.

Je bent dus meer dan welkom. We zijn eenvoudig en snel te bereiken vanuit Utrecht en Zeist, pal tegenover het KNMI. Nu nog mooi weer en dan veel springplezier!

LET OP: Dit uitgiftepunt is van 3 t/m 20 augustus gesloten!

Martine Wismeijer

Hier kan je je springkussen afhalen:

Universiteitsweg 1
 De Bilt

Openingstijden:

woensdag t/m vrijdag: 09.30-12.00 uur
zaterdag: 08.30-11.00 uur

Heb je onlangs een springkussen bij ons gehuurd? We zijn benieuwd naar je ervaringen. Met 2 minuutjes ben je klaar, en je helpt ons er enorm mee. Klik hier om je review in te vullen. Alvast bedankt!

 

 

Door omstandigheden ging er iets mis bij het ophalen, waardoor we boos en teleurgesteld waren. Achteraf is alles gelukkig heel goed opgelost en hebben we uiteindelijk hele goede service gekregen. Wat was ons meisje verrast toen er de volgende morgen alsnog een springkussen stond. Bedankt!

4
Sjoukje Dijkstra, Montfoort

Kussen bij JJ gehuurd voor ons straatfeest. Goeie club met goedkope springkussens en goede service! 

5
Maartje Nitrauw, Utrecht

Tevreden over de service en zeer geschikt met een kinderfeest.
Helaas was onze springkussen overdekt maar niet waterdicht, dus let op: een overdekt springkussen geeft niet de garantie droog te kunnen springen.

4
Ellen Peek, Zeist