Almere

JJ almere

Jumping Joe Almere is te vinden bij de Almeerse Caravanstalling. Deze wordt gerund door de familie de Munck. En als écht familiebedrijf hebben wij ervoor gekozen om alleen te ondernemen waar vrolijke klanten zijn.

Bij onze caravanstalling is altijd iedereen vrolijk, mensen gaan namelijk op vakantie of komen ervan terug. Hierbij past een samenwerking met Jumping Joe perfect. Een springkussen huren is altijd een leuke toevoeging van uw feestje of evenement.

Zoek je een mooie invulling van je kinderfeestje? Wij staan altijd voor je klaar!

 

Corine de Munck

Hier kan je je springkussen afhalen:

J. Huydecoperweg 11
1331 GC Almere

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 09.30-16.00 uur

Heb je onlangs een springkussen bij ons gehuurd? We zijn benieuwd naar je ervaringen. Met 2 minuutjes ben je klaar, en je helpt ons er enorm mee. Klik hier om je review in te vullen. Alvast bedankt!

 

 

Goede springkussens voor een zeer goede prijs! Alles lag klaar op het afgesproken moment. Ook geschikt voor kleine kinderfeestjes

5
Jim Onverwagt, Weesp

Een geweldig springkussen voor een super leuke prijs en dat een heel weekend lang. Kreeg gelijk nog kortingsbonnen voor de volgende keer mee. De kids hebben genoten. Prima service in Almere!

4
Naomi Brom, Amsterdam

Het springkussen was van 6 mei tot 9 mei in één woord fantastisch! We waren alleen vergeten de tentharingen in te leveren maar dat was ook weer zo opgelost.

4
Natasja Vonk, Almere