Almelo

JJ almelo

Wij zijn een leerwerkbedrijf in Vriezenveen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden door ons begeleid naar regulier werk. Wij maken meubels, assembleren en doen tuinprojecten.

En wij verhuren natuurlijk springkussens. Dat wordt meestal gedaan door onze mensen die een leerwerktraject volgen. Op die manier komen zij rechtstreeks in contact met klanten. En wij hebben met de springkussens altijd te maken met blije mensen die een feestje organiseren.

Als je een kussen komt halen of terugbrengen heb je meestal met mijn collega Dick te maken. Hij staat hier op de foto met een boormachine. Zelf doe ik ook uitgifte en inname. Mij zie je  links op de foto, gehurkt zitten op de stapel pallets.

 

Tot ziens,

Carolien  Veneman

 

Hier kan je je springkussen afhalen:

Nijverheidsweg 20
7671 DA Vriezenveen

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 09.00-16.15 uur

Heb je onlangs een springkussen bij ons gehuurd? We zijn benieuwd naar je ervaringen. Met 2 minuutjes ben je klaar, en je helpt ons er enorm mee. Klik hier om je review in te vullen. Alvast bedankt!

 

 

Fantastisch springkussen!
Bij aankomst word je direct geholpen en bij het terugbrengen ook! Wordt niet moeilijk gedaan, heerlijk simpel! Het was wel lastig te vinden omdat niks werd aangegeven van Jumping Joe. Maar we gaan er zeker weer gebruik van maken!

5
Erica Veenman, Nijverdal

De kinderen hebben zich geweldig vermaakt. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij een volgend feestje waar een springkussen bij komt te staan komen we weer bij Jumping Joe!!
Hartelijk dank.

4
Ria Wekdam, Borne