Veelgestelde vragen


Over springkussens  Reserveren  Ophalen  Terugbrengen


Ja, het springkussen staat binnen enkele minuten en u krijgt instructies mee. Wel is het versjouwen van het springkussen zwaar werk. Houdt u er rekening mee dat u wellicht een 2e persoon nodig heeft om het springkussen UIT de auto te laden. Wij laden het voor u in.

Ja, het springkussen wordt geleverd met grote haringen. Daarmee staat het altijd stevig, maar soms is het nodig om het springkussen meer uit de wind te plaatsen of zelfs met touwen vast te maken. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor schade tijdens de verhuur.

Wij zijn top! Onze springkussens zijn klein en goedkoop, ze passen in bijna iedere tuin en ophalen is supersimpel. Uw kids blij, wij blij.

Jazeker. Zorgt u voor voldoende toezicht? U krijgt er een grondzeil bij tegen beschadigingen. Beter is om het springkussen vast te zetten, maar redelijk veel klanten laten het springkussen ook los staan. Bij normaal gebruik levert dit geen problemen op.

Ja.

Nee, helaas. Deze moet u echt zelf voor zorgen. En ja, de blower moet continue draaien, dus als u het springkussen in een park wilt zetten, moet u echt voor continue stroom zorgen.

Een klein beetje. De slurf is meestal 2 meter lang aan de achterkant van de springkussens, maar die hoeft niet perse loodrecht op het springkussen te staan. Dwars kan ook, al is loodrecht natuurlijk het beste.

Als deze vies is wel. Ons beleid: altijd "Doekje Erover" voor het terugbrengen. Zo krijgt iedereen een schoon springkussen. Let extra goed op de naden aan de zijkanten in het springkussen. Daar blijft regelmatig vuil achter.

Maak meteen duidelijke foto's en stuur deze z.s.m. per e-mail naar ons op. Wij kunnen uw ongemak dan vergoeden (max 15 euro), want u wil het springkussen waarschijnlijk toch gaan gebruiken op het feestje.


Springkussen huren

Wil jij direct een springkussen huren. Vind dan een vestiging bij u in de buurt en reserveer!

Reserveren!

 

Facebook

U kunt ons ook vinden (en liken) op facebook. Zo blijft u altijd op de hoogte van de kortingen etc.

Contact

Jumping Joe Springkussens
Telefoon: 033 - 3030890
E-mail: info@jumpingjoe.nl
Website: Jumping Joe

Bovenstaande gegevens alleen voor algemene vragen